Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma EuroPayment Services (EuPlatesc.ro), in conditii de siguranta deplina. Acest parteneriat asigura un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare, numele detinatorului si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (in functie de card, unele informatii pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei euPlatesc.ro, PRET DE PRET ONLINE SRL prin pretdepret.ro nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul bancar, fara acordul dumneavoastra explicit.